Varför boka resan med SunResidence

Trött på att surfa runt i timtal och leta resor på Internet?

Vi är experterna och har ett brett nätverk, vi har direkt kontrakt med våra hotell, en gedigen kunskap och personlig erfarenhet från allt vi säljer och kan på att på ett ögonblick ta fram bästa möjliga förslag till bästa pris.

Tror du det blir billigare att boka resan själv via Internet?

Troligen har ni samma budget när ni kontaktar SunResidence som när ni pusslar ihop er egen resa. Den enda skillnaden är att ni  slipper göra jobbet och surfa runt i timtal och leta på Internet. När ni konsulterar oss på SunResidence är det ni som bestämmer hur er resa ska se ut och vad ni vill ska ingå eller inte ingå samt vilken budget ni vill spendera på er resa. Vi är inte dyrare än våra konkurrenter, vi försöker bara att vara bättre.

Tror du att du hittar smultronställen till destinationer och hotell via Internet?

Genom våra kontinuerliga resor till våra destinationer och breda nätverk har vi personligen hittat de smultronställen och pärlor som är svåra att hitta över internet.

Det finns inga garantier på att det ni själva har hittat och bokat håller standard och kvalité och passar just er.Vi på SunResidence garanterar att vi har säkerställt kvalité och service på de rese- och hotell förslag vi erbjuder.

Bekymmer under resans gång eller på plats? Vem vänder du dig till?

Askmoln, strejk, inställda flyg är numera en vardag i resebranschen och våra kunder uppskattar trygghet, personlig service och att snabbt få information, hjälp och assistans när något med resan eller hotellet krisar. Vi på SunResidence är med er hela vägen, allt från planering med professionell reserådgivning, genomförande till återkoppling vid hemkomst.

​ Boka drömresan idag. info@sunresidence.se – tel 08-656 44 00