Så här tycker andra om oss

Här berättar våra resenären om sina resor och upplevelser från våra destinationer och vad de tyckte om resorna som vi arrangerat.


Juli 2016

Vi fick uppleva det vi alltid velat göra och drömt om på en semester både safari och underbara bad. Tack och återigen tack för en fin bröllopresa och ert varma stora engagemang.Baraza på Zanzibar var magiskt.

Kramar från Lars och Anna Norén


26 juni 2016

Hej Carl-Michael

Vi är nu hemma igen efter knappa två veckors resa till Dubai och Kuramathi. Trots inledande strul med flyg så vill jag gärna ge fred-back och meddela att vi totalt sett är mycket nöjda med researrangemanget. Dubai var spännande och roligt och Kuramathi Island fantastiskt, en dröm helt enkelt. Tack för att du rekommenderade denna ö för vår familj och fick fram ett bra/överkomligt pris till oss.

Mvh, Torbjörn Schiött


10 April 2016

Hej alla på sunresidence.

Ett stort tack för en underbar resa som ni arrangerade för mig och min familj till Mauritius och hotellet Awali.  Ett underbart hotell med allt vi kunde önska. Vi åt jättegott men alldeles för mycket.

Barnen vill redan tillbaka till nästa lov. Ännu en gång tusen tack.

Mia Lundgren med familj


04 april 2016

Hej Carl Michael!

Vill bara hälsa och tacka för min drömresa som blev av.

Detta blev precis så vi hade förväntat oss som det inte blev förra gången.Vilken kvalitetsskillnad på ö. Detta var 1000% bra på alla sätt. Vi är supernöjda synd bara att det är en sådan lång och jobbig resa. Förutom det är vi sååå nöjda med allt. Nu när du vet vad vi gillar dvs mycket sport aktiviteter och naturupplevelser vart skulle du rekommendera oss att åka nästa resa. Då vill vi inte till Mauritius för där har vi varit. Vill hälsa tusen då vi fick uppleva den drömresan jag var ute efter.Det är vi tacksamma för.

Med vänlig hälsning Marie Ingemarsson

Design Mrs.Mi


06 mars 2016

Hej Carl Michael!

Vi vill tacka för en trevligt sammansatt resa med en mängd upplevelser och minnen. Särskilt tack för uppgraderingen till Baraza vilket var ett väldigt trevligt hotell med en fantastisk service och all inklusive.

Återigen tack och på återhörande

Mvh

Andreas Glaas och Carina Keränen


05 Mars 2015

Hej!

Vi reste under jul-och nyårshelgen till Burma och Dubai. Ni ordnade hotell, Ritz Carlton, samt  transfer till och från flygplatsen och hotellet åt oss (fyra vuxna och tre barn) i Dubai. Jag vill på detta sätt säga att vi var mycket nöjda med hotellet och transfer fungerade utmärkt.

Med vänlig hälsning

Berit Htun


maj 2014

Hej SR!

Tack för blommorna!

Resan var helt underbar! Kunde inte vara bättre. Suverän planering av vår bröllopsresa som verkligen blev till ett minne för livet och vi njuter av bilderna. Hotellet utsökt och gjorde allt för att pyssla om oss. tack för ert varma och proffsiga engagemang för att förgylla vår finaste dag och resa.

Många hälsningar,
Emmy Eriksson


november 2013

En fantastisk semester som skapade många minnen för hela familjen! Stort tack.

Kent Lind med familj


Hej sunresidence –  oktober 2013

Ett stort tack för alla bokningar Ni gjort och all information vi fått av Er inför resan … resan blev kanonbra på alla sätt och vis, allt fungerade till 100% … tom bättre än vad jag är van vid då vi reser charter! Flyget funkade superbra,! Dubai är verkligen annorlunda och spännande, ett resemål som jag nog aldrig själv hade kunnat komma på om inte ni hade föreslagit det. På Mauritius hade vi en underbar badsemester på Heritage som vi verkligen gillade- perfekt kombo. Vi summerade resan här hemma och alla var alla överrens om att det var vår bästa resa någonsin och alla ville jättegärna åka tillbaka.

Hälsningar

Fredrik O


Torvald Ernsbjornsen – Sommaren 2012

Vi har upplevt en fantastisk familieferie på Mauritius. Takk för all god hjelp ved bestilling og veiledning til vår flotte ferie på Mauritius. Takk for all god hjelp ved bookning, vi er stor for fornøyde! Tenk så tillfeldig at jag fant dere på nettet då jagbegynte å planlegge vår tur till Mauritius. Tusen og tusen takk,


Ulrika & Martin – April 2012

Tusen och tusen kramar från oss alla till er alla på SunResidence för att ni hjälpte oss med ett underbart bröllop att minnas för all tid. Våra varmaste rekommendationer ni är ett föredöme. Tack även till Telfair som gjorde vår dag till den vackraste dagen på jorden! Tack!


Bernt & Ulla – Februari 2012

Måste bara säga att vi är jättenöjda med semestern! Bluebird var super på alla sätt – Jättemysigt och trevligt och jättegod mat på restaurangen och väldigt prisvärt. Villa Bluebird hade gullig personal, fina rum, bra läge och poolen var ju toppen den med. Ett litet paradis på jorden. Som sagt, vi är jättenöjda!


Ulla Karin Andersson – December 2011

Tack för ett par underbara veckor på Mauritius och tack för ert engemang för att göra vår resa till den bästa.


Jarl & Minette – Sommaren 2011

Om du vill ha något utöver det vanliga så rekommenderar vi dig att prata med SunResidence och lyssna på vad de kan erbjuda! Vi spenderade vår bröllopsresa på Le Cardinal på Mauritius, där vi njöt av förstklassig miljö och inredning, gudomlig mat och sagolik service. Med bara 12 rum fick vi personlig service och uppmärksamhet i dess bästa form. Kockarna är värda en stjärna för den klass och variant som de servade, med allt från små aptitretare innan middag till en extra godsak efteråt. Det märks när man har passion för det man arbetar med och det märks både på Le Cardinal och på SunResidence! Vilken resebyrå medarbetare har varit på ett resmål över 20 gånger? SunResidence är specialister som vet allt om sitt resmål och som ordnat det där extra med värme och omsorg!

Tusen tack Helena för att du gjorde vår bröllopsresa till ett fantastiskt minne som vi bär med oss!

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT