RESMÅL

Våra spännande destinationer och resor. Oförglömliga upplevelser på handplockade destinationer.  Våra resmål är bland annat Mauritius,  La Reunion,  Seychellerna, Maldiverna, Sri Lanka, Tanzania, Zanzibar, Sydafrika och Förenade Arabemiraten  Dubai, Abu Dhabi.

Mauritius

Mauritius är synonymt med romantik och högklassiga hotell med mat och service i världsklass. En ö bestående av laguner med vackra stränder, omgärdad av palmer och skyddad av ett färgsprakande korallrev.

Seychellerna

En resa till Seychellerna är en resa till paradiset. Här finns en av världens i särklass vackraste stränder. Välkommen till 115 öar av granit och korall mitt ute i Indiska Oceanen omgivna av det turkosfärgat, kristallklar vatten som sällan understiger 25 grader.

Maldiverna

Maldiverna är precis det du ser på bilderna – paradisöar där du strosar på kritvita stränder med vajande gröna palmer på ena sidan och Indiska Oceanen på den andra. Det här är semesterparadiset där du har mer nytta av simfötterna än ett par vanliga skor.

La Reunion 

La Réunion är dramatiskt och bedövande vackert. Vid första anblicken känns La Réunion som ett litet stycke av Frankrike som kastas ut i tropikerna men i den franska elegansen finns äventyret invävt, mitt i en fantastisk natur.

Madagaskar

Ni som vill ha unik fauna och flora samt underbara naturupplevelser ska prova Madagaskar. Ett paradis med orörda stränder, regnskogar, fantastiska människor, djur och naturupplevelser utöver det vanliga. Madagaskar är också en höjdpunkt när det gäller fågelskådning.

Sri Lanka

Buddhatemplens rike tar emot med öppen famn – med stor gästfrihet, tropiskt klimat, bländande stränder, enastående natur, smakexplosioner och syrligt te. Sri Lanka är en droppformad liten ö strax söder om indiens sydspets.

Zanzibar

Den mytomspunna kryddön Zanzibar är ett underbart resmål, beläget utanför Tanzanias kust mot Indiska Oceanen. Där möts du av vita gnistrande stränder, palmer och varmt i vattnet, liksom av goda möjligheter till snorkling, dykning och havsfiske.

Sydafrika

Här, på Sydafrikas sydligaste spets, finns en hel värld i ett enda land. Få länder kan mäta sig med Sydafrika när det gäller naturpark samt etnisk och kulturell mångfald.

Förenade Arabemiraterna

Världsmetropolen som överträffar dina förväntningar både när det kommer till extraordinära upplevelser, exklusiv shopping, basarer, storslagna byggnader och skyskrapor.