Om hotellet

VILU REEF BEACH


Typer av rum/boende: Villor
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, strand, livemusik
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Vattenskidor & barnpassning,.A la Carte restaurang

Glöm bort ert vanliga liv för ett tag och låt drömmen bli levande! Vilu Reef Beach & Spa Resort ger ett hisnande första intryck. En pärla belägen på Meedhuffushi Island i södra Nilandheatollen välsignad med orörda stränder och härlig frodig grönska. Den vänliga personalen möter upp vid ankomst och tar er till ett av de 101 härliga rummen fördelade på Garden Villa,  Jacuzzi Water Villas, Honeymoon Water Villas eller Water Villas med pool.

Börja och avsluta dagen med en utsökt matupplevelse mitt i Indiska Oceanen. Middagen intas i någon av de två restaurangerna. Njut av de stora och variationsrika buffén eller i á la carte restaurangen med inriktning på havets läckerheter. En bar finns där det spelas livemusik på kvällarna.

På hotellet finns en pool, ett härligt spa och en souvenirbutik. Snorkelutrustning finns till utlåning, man kan pröva på windsurfing och göra dykutflykter. Andra aktiviteter är vattenskidor, katamarantur, kitesurfing, åka kanot, glasbottenbåt för att beskåda alla färgglada fiskar och koraller eller varför inte en romantisk kryssning i solnedgången. Man kan också göra öhopping till öde stränder och charmiga fiskebyar. Hotellet erbjuder även barnpassning och internetservice.

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT