Om hotellet

SHANGRI LA DUBAI


Typer av rum/boende: Rum
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, park, café
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: in i staden
Övrigt: Restaurangen är A la Carte

Prisbelönta och kändisstäta Shangri La Dubai är ett lyxhotell som erbjuder bekvämt boende, exceptionella restauranger, lounge-inspirerat poolområde med utsikt mot Burj Khalifa, en tilltalande gästfrihet och en servicenivå långt över det vanliga. Hotellet har en fantastisk belägenhet på huvudgatan Sheikh Zayed Road, mitt i hjärtat av Dubai, en av världens mest dynamiska städer! Som gäst på Shangri La Dubai är du bortskämd med ett utbredd utval av restauranger och barer. Vare sig du bara vill ta en kopp te eller kaffe i goda vänners lag, önskar en lättare lunch eller ska fira ett speciellt tillfälle genom en minnesvärd måltid, har hotellet något att erbjuda för alla smaker. För att garantera en så autentisk upplevelse som möjligt har hotellet anställt personal efter den nationalitet restaurangen inriktar sig på.

I Dunes Café erbjuds en sagolik matupplevelse med levande matlagningsstationer samt en oändlig buffé av Internationella rätter. I Lobby Lounge kan du beställa ett brett urval av snacks, cocktails, te och kaffe. I Pool Bar serveras dryck precis vid poolen i en avkopplande atmosfär. Den eleganta restaurangen Amwaj serverar den mest trendiga och chica skaldjursrätter du kan tänka dig. Restaurang Marrakech lockar med marockanska specialiteter i en modern tappning. I restaurang Hoi An kan du avnjuta en vietnameisk måltid med franska influenser. På kvällstid kan du njuta av cocktails, kubanska cigarrer m.m. i en härlig Shanghai-inspirerad atmosfär på Bakong Bar. Sist men inte minst serverar den hyllande signaturrestaurangen SHang Palace rätter från det kantonesiska köket.

Oavsett om dina planer innefattar upplevelser eller ren avkoppling erbjuder Shangri La Dubai ett lockande utbud av fritidsaktiviteter. Hela 4:e våningen är tillägnad hotellets hälsoklubb som inkluderar gym, utomhuspool, jacuzzi, squash och tennisbanor. The Spa Shangri La erbjuder en helhetssyn av vitalitet, fitness och skönhet som inspirerats av traditionell kinesisk medicin.

Varmt välkommen till Shangri La Dubai.

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT