Om hotellet

POINTE AUX BICHES


Typer av rum/boende: Rum
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, strand, café
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Barfotad pool café

Härlig barfotalyx . Här tar du av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut. Alla gemensamma utrymmen på Pointe aux Biches har nämligen skön sand att stoppa fötterna i!

Pointe aux Biches Hotel ligger mellan byarna Pointe aux Piments och Trou aux Biches, strax norr om Port Louis på Mauritius västkust. Hotellet är perfekt för familjer med lite större barn då hotellet har en hel del aktiviteter och att man lätt kan ta sig till Grand Baie. Söker ni ett bra boende som har det mesta är detta mitt i prick!

Hotellet är väldigt personligt och har nyligen utökats till 115 rum uppdelade på tre kategorier, Comfort room, family room och privilege room. Alla har luftkonditionering och antingen har man balkong eller terrass med utsikt över lagunen. De är smakfullt placerade i en halvcirkel runt en tropisk trädgård med en underbar pool i kanten av den vita sandstranden och dess fantastiska blå vatten.

Hotellet har två restauranger, ‘Senses’ & ‘Sandy Lane Grill’. Det finns också två barer (’Foot Loose & ’Lazy Pool Bar’) som serverar färgglada drinkar till både vuxna och barn. Pointe aux Biches är ett utmärkt hotell för familjer som vill resa till Mauritius, då hotellet erbjuder fina familjerum där branen har sitt egna kyp in. Med sitt fina läge på Mauritius vackra västkust där solnedgångarna är magiska får man dessutom en extra guldkant på tillvaron!

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT