Om hotellet

MAIA LUXERY RESORT & SPA


Typer av rum/boende: Villor
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, strand, bar, spa
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Privat butler finns

Maia har 30 villor som ligger inom Maias prisbelönta, frodiga tropiska trädgårdar med ostörd utsikt över havet som uppvägs av de varma, jordnära tonerna i husets inredning. Varje villa består av två separata paviljonger och en privat, infinity-edge pool. Alla rum är lyxiga, luftkonditionerade med ett sammankopplat badrum med dusch, dubbla handfat och en härlig utomhus, nedsänkta badkar.
De rymliga sovrums paviljongerna är utrustade med en privat välfylld bar, platt-TV, DVD-spelare, iPod-station, takfläkt och en La prairie kylskåp för kosmetika. En avskild, utomhus lusthus, fullt utrustat med egen restaurang och en härlig överdimensionerad dagsäng. Din privata butler kan laga till lätta rätter, måltider och förfriskningar under hela dagen detta inkluderar även sånt som inte står på menyn som grillat och nyfångad fisk.
Maias Boutique Spa har utformats som ett måste för ren avkoppling och transcendental meditation för vuxna och barn. 3 lyxiga utomhus behandlingsrum, med La Prairie produkter är avsedda för föryngring och restaurering av kroppen, sinnet och själen.
En Meditation paviljong erbjuder gratis och privatlektioner i yoga, själv shiatsu och qi gong.

Massagebehandlingar avsedda uteslutande för Maia. Terapeuter utbildas i Bali och utvalda för sin “touch”. Höjdpunkter från behandlings menyn inkluderar Maia Signatur massage och 20 fingrars dans massagen med två terapeuter
Ett urval av skönhetsbehandlingar från La Prairie, inklusive de senaste rent guld Radiance Facial

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT