Om hotellet

CONSTANCE PRINCE MAURICE


Typer av rum/boende: Villor
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, strand,
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Privatpool finns

Eleganta och chica Constance Le Prince Maurice har ett av Mauritius allra bästa och privata lägen vid en marin nationalpark. Sviter och villor ligger undangömda vid en fantastisk lagun på öns nordöstra sida, skyddade från vindar och väder av en palmklädd halvö.

Den vackra miljön går igen i den designade inredningen, där chamrigt trä, sten och halm blandas med det exklusiva i en raffinerad elegans. Dofter och kryddor ur Mauritius kolonalhistoria har varit ledord. Flera sviter och villor ligger direkt på den gyllengula sandstranden och har privat pool.

Några villor står dessutom på pålar i lagunen. Den största villan har två egna pooler, tre privata terrasser och eget kök för den privata butlern. Le Prince Maurice har ett fint spa i regi av Guerlain och tillgång till två prisbelönta golfbanor. Köket erbjuder både internationella rätter och specialiteter ur det mauritiska köket. Restaurangen Le Barachois flyter ovan lagunen och har oslagsbar utsikt över bergen, havet och solnedgången. Här serverar öns bästa grillade skaldjur.

Välkommen till Constance Prince Maurice ett hotell där inget saknas och där du är alltid är huvudpersonen

Galleri

Juli 2016

Vi fick uppleva det vi alltid velat göra och drömt om på en semester både safari och underbara bad. Tack och återigen tack för en fin bröllopresa och ert varma stora engagemang.Baraza på Zanzibar var magiskt.

Kramar från Lars och Anna Norén

Lars och Anna Norén

Hej Carl-Michael

Vi är nu hemma igen efter knappa två veckors resa till Dubai och Kuramathi. Trots inledande strul med flyg så vill jag gärna ge fred-back och meddela att vi totalt sett är mycket nöjda med researrangemanget. Dubai var spännande och roligt och Kuramathi Island fantastiskt, en dröm helt enkelt. Tack för att du rekommenderade denna ö för vår familj och fick fram ett bra/överkomligt pris till oss.

Torbjörn Schiött
Torbjörn Schiött

Hej alla på Sunresidence.

Ett stort tack för en underbar resa som ni arrangerade för mig och min familj till Mauritius och hotellet Awali.  Ett underbart hotell med allt vi kunde önska. Vi åt jättegott men alldeles för mycket.

Barnen vill redan tillbaka till nästa lov. Ännu en gång tusen tack.

Mia Lundgren

Hej Carl Michael!

Vill bara hälsa och tacka för min drömresa som blev av.

Detta blev precis så vi hade förväntat oss som det inte blev förra gången.Vilken kvalitetsskillnad på ö. Detta var 1000% bra på alla sätt. Vi är supernöjda synd bara att det är en sådan lång och jobbig resa. Förutom det är vi sååå nöjda med allt. Nu när du vet vad vi gillar dvs mycket sport aktiviteter och naturupplevelser vart skulle du rekommendera oss att åka nästa resa. Då vill vi inte till Mauritius för där har vi varit. Vill hälsa tusen då vi fick uppleva den drömresan jag var ute efter.Det är vi tacksamma för.

Med vänlig hälsning Marie Ingemarsson

Marie Ingemarsson

Hej Carl Michael!

Vi vill tacka för en trevligt sammansatt resa med en mängd upplevelser och minnen. Särskilt tack för uppgraderingen till Baraza vilket var ett väldigt trevligt hotell med en fantastisk service och all inklusive.

Återigen tack och på återhörande

Mvh

Andreas Glaas och Carina Keränen

Andreas Glaas och Carina Keränen

05 Mars 2015

Hej!

Vi reste under jul-och nyårshelgen till Burma och Dubai. Ni ordnade hotell, Ritz Carlton, samt  transfer till och från flygplatsen och hotellet åt oss (fyra vuxna och tre barn) i Dubai. Jag vill på detta sätt säga att vi var mycket nöjda med hotellet och transfer fungerade utmärkt.

Med vänlig hälsning

Berit Htun

Berit Htun

maj 2014

Hej SR!

Tack för blommorna!

Resan var helt underbar! Kunde inte vara bättre. Suverän planering av vår bröllopsresa som verkligen blev till ett minne för livet och vi njuter av bilderna. Hotellet utsökt och gjorde allt för att pyssla om oss. tack för ert varma och proffsiga engagemang för att förgylla vår finaste dag och resa.

Många hälsningar,
Emmy Eriksson

Emmy Eriksson

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT