Om hotellet

CONSTANCE LÉMURIA RESORT


Typer av rum/boende: Villor
Faciliteter: Restaurang, pool, hotell, park, strand, golfbana, dykning, djuphavsfiske
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Privatpool finns

Glittrande turkosblått hav, kritvita sandstränder, korallrev och frodig grönska. Att semestra på magiska Lemuria resort på paradisön Praslin, Seychellerna, är en fantastisk upplevelse. Området är mycket väl bevarat och under vissa perioder kommer sköldpaddor för att lägga sina ägg utmed de vackra stränderna. Resortens arkitekt och inredning är inspirerande av naturen men har fina, moderna detaljer.

Här bor du i en av de smakfullt inredda sviter eller poolvillorna, med sina stora exklusiva badrum, satelit-tv, cd och dvd-spelare och espressomaskin. Du har tillgång till flera pooler och tre sandstränder den ena är mer underbar än den andra. Det varma, kristallklara vattnet, med en fantastisk utsikt, inbjuder till en härlig snorkling bland koraller och färgglada fiskar. Här kan du även utöver andra vattensporter som dykning, vattenskidor och djuphavsfiske.

Gillar du att spela golf kan du ta en runda på den förstklassiga 18-håls golfbanan. Varvar ner gör du med en lyxig ansiktsbehandling, en härlig helkroppsmassage eller någon annan behandling på den välrenommerade Spa-anläggning signerad Shiseido. På de tre förstklassiga restaurangerna kan du avnjuta läckra måltider här serveras allt från enklare rätter från det lokala köket till internationella gourmetmat.

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT