Om hotellet

ATLANTIS THE PALM


Typer av rum/boende: Rum
Faciliteter: 20 Restauranger, pool, hotell, vattenpark, strand, café, nattklub
Måltider: 3 ggr om dagen
Läge: vid stranden
Övrigt: Restaurangerna är A la Carte och buffé

Atlantis The Palm är ett högklassigt lyxhotell utöver det vanliga! Med sin fantastiska belägenhet på den konstgjorda ön Palm Jumeirah har de dessutom en 700 meter lång och härlig sandstrand precis utanför dörren. Hotellet öppnade i september 2008 och är byggt med inspiration av den sjunkande staden Atlantis. Faciliteterna på hotellet är många och har något att erbjuda för alla åldrar, oavsett om du längtar efter avkoppling eller fartfyllda äventyr.

Hotellets egna vattenpark Aquaventure är byggd i en grönskande omgivning och erbjuder ett stort antal vattenrutschkanor för barn i alla åldrar och våghalsiga. För alla barn finns dessutom en alldeles egen vattenlekplats; Splashers. I anslutning till parken ligger hotellets gigantiska akvarium The Lost Chamber som är inspirerat av myten om Atlantis. Här finner du över 60 000 tropiska fiskarter, inklusive hajar. Den stora lagunen Dolphins Bay är ett mycket populärt tillhåll för hotellets alla besökare. Här kan du se delfiner på riktigt nära håll. Det finns även möjlighet att simma med delfinerna. Önskar du hellre spendera dagen i en lyxig solstol har hotellet ett stort poolområde med två olika pooler att välja mellan. Det finns även möjlighet att boka lyxiga skönhetsbehandlingar och massage i ShuiQi Spa med inkluderande Fitnesscenter, en minnesvärd plats med överflöd av upplevelser för alla sinnen. På hotellområdet finns över 30 butiker, bland annat Chanel och Tiffany & Co samt tennis, beachvolleyboll, aerobic, diverse vattensporter samt dyxcenter.

Hotellets 20 restauranger serverar mat från världens alla hörn både i form av buffé och á la carte. Den ena restaurangen är mer häpnadsväckande än den andra med världsberömda och kända TV-kockar bakom spisen. En utav restaurangerna ägs dessutom av skådespelaren Robert De Niro. Att tillägga finns flertalet trevliga sällskapsutrymmen, lounger, barer och nattklubb.

Välkommen till magnifika Atlantis The Palm

Galleri

Kontakt

Boka drömresan med oss

Tel: 08-656 44 00

Kontakt information

Travel Collection Resespecialisten för resor till Indiska Oceanen.

Org nummer: 556930-4073. Bankgiro: 892-1819

Adress: Box 340 87, 100 26 Stockholm.

Tel: 08-656 44 00, Fax: 08-656 78 11.

Öppet: måndag – Fredag: 10:00 – 17.30.

E–post: sales@sunresidence.se

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT