Om oss

Vi som arbetar på SunResidence har alla lång och personlig erfarenhet från resor till Indiska Oceanen. Vi är alla passionerat förälskade i denna del av världen. Vi är stolta att vara en av de ledande researrangörerna i Skandinavien på resor till Mauritius. Hos oss får du ta del av den samlande kunskapen, en genuin servicekänsla och en tillgänglighet utöver det vanliga. Vårt gedigna kunnande finns här för att skräddarsy din resa, oavsett om du reser med din familj, planerar bröllop eller spela golf. Vi arbetar inte med standardlösningar utan utgår alltid från dina specifika krav, önskemål och drömmar när vi sätter samman just din resa.

Vi vänder oss till er som vill ha en personlig kontakt med er resekonsult  och som söker resor med oförglömliga upplevelser på en av världens vackraste platser.

Vi säljer inte bara resor utan vårt mål är att uppfylla era resedrömmar.

Om SunResidence

2005 grundande Carl Michael Sjöström och Leif Jansson reseföretaget SunResidence som sedan dess har arrangerat ett stort antal resor till Mauritius. I början hjälpte vi våra gäster med att boka deras semesterboende på Mauritius. SunResidence har förändrats mycket de senaste åren och numera erbjuder vi ett flexibelt resealternativ som passar dagens moderna människor som söker resor med guldkant. Vi har specialiserat oss på Indiska Oceanens vackraste öar, Mauritius, Rodrigues, Seychellerna och Maldiverna och från och med 2013 utökar vi nu våra destinationer med flera spännande länder som Madagaskar, Tanzania, Zanzibar och alltid så populära Dubai och Oman.

Vi som arbetar på SunResidence har alla lång och personlig erfarenhet från Indiska Oceanens pärlor. Som resenär hos SunResidence erhåller ni den största kunskap om Mauritius som branschen idag kan erbjuda. Vår hemsida finns för att inspirera. Vi skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Enkelt och smidigt får du exakt den resa du vill ha.

Välkommen att låta er inspireras

Börja din drömresa redan idag genom att kontakta oss för en personlig resekonsultation.

Ring oss idag för ett skräddarsytt reseförslag. Telefon Stockholm 08 656 44 00, Malmö 040-23 92 29.

Vi har telefonöppet mån-fre 10.00-17.00.  Lördag & Söndag enligt överenskommet.