Kombinationsresor

Det bästa sättet att uppleva riktigt mycket på din semester är att bo på flera resmål eller kombinera hotell under en och samma resa. Kombinera till exempel en veckas sol och bad på Mauritius för att avsluta med några dagar på spännande La Reunion med sin vackra natur eller Seychellernas drömstränder med Safari i Tanzania. Storstadssemester med shopping i Dubai för att avluta med sol och bad på Maldiverna. Möjligheterna är oändliga!

Kontakta oss så kommer vi med förslag vad som passar bäst att kombinera utifrån era önskemål samt hur många dagar ni önskar vara borta.

Maldiverna i kombination med Dubai

Kombinera paradiset MALDIVERNA med sina drygt 1. 200 juveler till öar i världens varmaste hav, Indiska Oceanen med den pulserande & spännande storstaden DUBAI på samma resa! En oförglömlig resa som kittlar alla sinnen. Vi har kombinationsresor där ni fritt väljare antal dagar på varje destination.

Läs mer om Maldiverna     Läs mer om Dubai

Seychellerna med 2 eller 3 öar

Seychellerna stränder räknas till de vackraste i världen Upplev 2 eller 3 öar på en och samma semester och underbara Seychellerna. Vi erbjuder lyxiga Seychellerna till ett lägre pris med mindre och familjära boenden och nära till de härliga stränderna. Vi har kombinationsresor där ni fritt väljare antal dagar på varje destination.

Läs mer om Seychellerna

Kombinera Tanzanias safari med sol och bad på Seychellerna

Vill du uppleva en otrolig safari i Tanzania för att sedan avnjuta resten av semestern på paradisön Seychellerna? Kontakta oss så berättar vi mera om våra förslag. Möjligheterna är oändliga
Vi har kombinationsresor där ni fritt väljare antal dagar på varje destination.

Läs mer om Tanzania     Läs mer om Seychellerna

Rodrigues i kombination med Mauritius

En och en halv timmes flygresa från huvudön Mauritius når ni den lilla ön Rodrigues. Ön dit turisterna ännu inte hittat. Rodrigues kan liknas med Mauritius för 30 år sedan. Hit reser man för att få uppleva en av världens bästa djuphavsfisken, kitesurfing, dykning eller bara för att njuta av det genuina, helt orörda och charmiga Rodrigues.

Läs mer om Mauritius

La Réunion i kombination med Mauritius

När man kombinerar Reunion och Mauritius kan man både koppla av och gå ner i varv eller ge sig ut på de fantastiska äventyren om man söker spänning. Aktivitet och äventyr i stoslagen natur i kombination med Mauritius vackra stränder.

Läs mer om La Réunion     Läs mer om Mauritius

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT