Rese inspiration

Hitta inspiration av våra  färdiga reseförslag bröllop, smekmånad eller familjeresan. Paradis stränder med barfota lyx eller häftig safari. Vi skräddarsyr reseupplevelser efter dina behov, önskemål och drömmar.

Resa med vänner

Att hyra villa på semestern blir allt mer populärt. Många ser fördelarna med att hela familjen eller vännerna samlas och själva bestämmer hur dagen ska se ut, ta ett dopp i den privata poolen och grilla på kvällen i sin alldeles egna lilla trädgård.

Familjeresor

Semester för hela familjen där barnen är hedersgäster. Handplockade hotell och resorter för att passa alla i familjen. Oavsett ålder.

Romantiska resor

En smekmånaders till en av världens vackraste platser. Hela Indiska Oceanen är som tagen ur en saga, ett paradis på jorden med vackra drömlika paradis stränder, en plats bara för er. Vare sig ni reser på smekmånad eller bara vill lämna den grå vardagen för en stund och njuta av varandra. Vi har förslagen till er resa.

Bröllop i paradiset

Drömmen om att vigas barfota på en strand i paradiset, kanske i solnedgången eller vid ett exotiskt vattenfall. Låt oss ta del av era drömmar hur just ni vill ha er vigsel. Hos oss är det mesta möjligt endast fantasin sätter gränser. Här finner ni några förslag vart vigseln kan arrangeras.

Små charmiga hotell

En del av oss gillar stora hotell med all tänkbar service och komfort och en del söker det där lilla extra personliga känslan att nästan vara hemma. Här ger vi förslag på små och charmiga med maximal mysfaktor och dessutom till fantastiska priser kan det bli bättre.

Kombinationsresor

Det bästa sättet att uppleva riktigt mycket på din semester är att bo på flera resmål eller kombinera hotell under en och samma resa. Kombinera till exempel en veckas sol och bad på Mauritius för att avsluta med några dagar på spännande La Reunion med sin vackra natur.

Aktiv semester

För alla er som söker efter lite mer aktivitet under er resa, så hittar ni här våra reseförslag som innehåller mer fysisk aktivitet. Exempel på sådana resor är resor som innehåller olika sportaktiviteter, vandringar och trekking och diverse äventyrsaktiviteter.

All inclusive

Speciellt utvalda hotell anpassade för en bekväm familjesemester, parsemester eller resan med vännerna där det mesta ingår av härlig mat, drycker, utvalda viner och aktiviteter.

Golf med himlen runt hörnet

Hur man än anstränger sig går det inte att beskriva Mauritius som något annat än ett exotiskt paradis. Närmare himlen än så här kommer vi knappast. Fridfullt sus och dus bland palmer är vidsträckta stränder.