Aktiv semester

Möjligheterna är oändliga!

För alla er som söker efter lite mer aktivitet under er resa, så hittar ni här våra reseförslag som innehåller mer fysisk aktivitet. Exempel på sådana resor är resor som innehåller olika sportaktiviteter, vandringar och trekking och diverse äventyrsaktiviteter-

Indiska Oceanens otaliga öar erbjuder makalösa upplevelser för den modige och äventyrslystne, fantastiska möjligheter för surfing och dykning. Här kan du utforska Maldivernas eller Seychellernas många varierande öar. Bo i traditionella hyddor på bryggorna, bara några decimeter ovanför det varma vattnet. Åk på en rundresa med en lyxig segelyacht, eller se öarna uppifrån i ett amfibieplan. Utforska Madagaskars nästan utomjordiska natur, kanske från en gammaldags tågvagn som tar dig från plats till plats med en avkopplande rytm.

Aktiv semester på La Réunion

La Réunion är dramtiskt och bedövande vackert. Vid första anblicken känns La Réunion som ett litet stycke av Frankrike som kastats ut i tropikerna men i den franska elegansen finns äventyret invävt, men en fantastisk natur, massor av spännande utflykter och influenser från Indien, Afrika och Kina.

Läs mer 

Copyright © 2017 SunResidence Alla rättigheter reserverade - Hemsida skapad av SEARCH POINT